Translate

19 Ocak 2019 Cumartesi

Avrupa'da gezilibilinecek dört ülke ?



                          Almanya 'da gezmek isterseniz ?



Eski bir tarihe sahip Almanya bir çok doğal gölü, eski mimari yapıları ve orta çağın en eski ülkelerinden olan kendine has bir yapıya sahip cazibe merkezlerinden birisidir. Başkent Berlin’de, tarih ve eğlence dolu bir tatil geçirirken, sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Berlin Duvarı yıkıldıktan sonra ayrı bir önem kazanan Potsdamer Meydanı’nda tarihin eski izlerini görebilir, caddelerinde gönlünüzce gezip alışveriş keyfini doya doya yaşayabilirsiniz. BMW Müzesi, Munich Residenz, Theatinerkirche, Frauenkirche ve Nymphenburg Sarayı’nı görmek için Münih’e gidebilirsiniz. Ticari açıdan gelişmiş bir başka kent olan Frankfurt’ta sanat müzelerini, tarihi binaları, galerileri ve yeşil doğayı; doğal gölleri, parkları ve köprüleriyle ünlü Hamburg’da Hamburg Müzesi, Aziz Nikolai Kilisesi ve Elbphilharmonie gibi mekanları ziyaret edip Almanya’nın ruhunu yaşayabilirsiniz. Bunların dışında Köln, Heidelberg, Bremen ve Stuttgart gibi onlarca şehriyle Almanya turistik açıdan her beklentiyi karşılayacak bir ülke.
Birbirinden özel fuar alanları ve çeşitli festivallere ev sahipliği yapmakta olan Almanya’ya özel turlar ile seyahatler yaparak müzelerde sergilenen çok etkileyici parçaları kendi gözleriniz ile görebilirsiniz. Dillere destan olan Ren nehri etrafında; yurtdışı tatilinin keyfini doyasıya sürebilirsiniz. Bu ve bunun gibi çok farklı özellikleri ile Almanya, sizleri de seyahat etmeniz ve bu güzellikleri doyasıya yaşamak için ağırlamaya bekliyor.

İspanya ve Portekiz Seyahati




Ispanya'da bir ev


Akdeniz ile Atlas Okyanusu ortasında kalan ve meşhur İber yarımadasının en renkli, eğlenceli ülkeleri olarak bilinen İspanya ve Portekiz, çıkacağınız seyahat sırasında en fazla eğlenebileceğiniz ülkelerin başında geliyor. Çünkü bu ülkeler deyim yerindeyse eğlencenin dibine vuruyor. Gece boyu açık olan eğlence kulüpleri sabaha kadar, ışıl ışıl sokakları ile gece ve gündüzü yaşamanıza neden oluyor. En romantik aşkların yaşandığı bu özel ülke; “aşk başkadır” dedirtiyor insana. Futbol denince ilk akla gelen İspanya ve Portekiz’de hiç yapmadığınız kadar dans edebilir, sizlerde hayatınız boyunca unutamayacağınız bir yurtdışı tatiline imza atabilirsiniz.
İspanya’nın en turistik şehirlerinden biri olan Barcelona, günün her saati hareketli caddeleri, tarihi, plajları ve daha nice özelliğiyle cazibe merkezi konumundayken; Plaça da Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Sagrada Familia Bazilikası, Park Güell gibi rotalar dikkat çekiyor. Birbirine çok yakın olan Sevilla, Granada ve Cordoba şehirleri sembol yapılarıyla sizleri bekliyor. Kralların şehri olarak bilinen Madrid yüzlerce görülmesi gereken yere ev sahipliği yaparken; deniz, güneş, kum tutkunları Ibiza ve Mallorca’da soluğu alıyor.
Portekiz'e kısaca bakarsak ;
Portekiz’in başkenti Lizbon, tarihi yapıları ve plajlarıyla ünlü. Güzel yemek ve şarap tercih edenlerinse Porto’ya gitmeden dönmemeleri gerekiyor.

Yunanistan Seyahati


                                          Yunanistan Seyahati

Hemen yamacımızda bulunan komşu ülke Yunanistan sizlere yurtdışı deneyimini tattırırken aynı zamanda aynı damak tadımıza ait yemekleri de çıktığınız yurtdışı tatili boyunca yanınızda hissedebilmenize imkân tanıyor. Çünkü Yunanistan neredeyse birçok özel lezzetimizi mutfağında bulunduruyor. Başkent Atina ve Selanik önemli tarihi ve turistik yerleriyle, her biri başka bir güzellik olan adalar ise plajlarıyla sizlere keyif dolu bir tatil sunacak. Kendinizi oldukça yakın hissedeceğiniz Yunan insanlarıyla hoş arkadaşlıklar kurabilir şahane tatil yerlerine yolculuğa çıkabilirsiniz. Yunanistan plajlarında deniz ve kumun tadını çıkarabilirsiniz.
Size göre Avrupa’da hangi ülkeler gezilmeye değer? İlk Avrupa seyahatinizde hangi ülkeyi görmek isterdiniz?







Avrupa'da gezilibilinecek dört ülke ?

                          Almanya 'da gezmek isterseniz ? Eski bir tarihe sahip Almanya bir çok doğal gölü, eski mimari yapıla...

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı